Magische MuziekSessie

Je weet het nog goed: je bent er net achter gekomen dat je zwanger bent en vol geluk & liefde kun je niet wachten om je kind te ontmoeten. Na maanden wachten is het eindelijk zover: je bevalt van het mooiste kind ter wereld en je voelt je instinctief meteen moeder van dit prachtige wezentje. Het zal je kind nooit aan iets ontbreken, dit wordt het gelukkigste kind allertijden, zo neem jij je voor.

EXTRA ZORGEN & VEEL STRESS
Helaas wordt de roze (of blauwe) wolk waar je op zweeft naar beneden gehaald, want er blijkt ‘iets’ met je kindje te zijn en het komende jaar (of jaren) staan in het teken van extra zorgen & veel stress. Je kindje is soms ontroostbaar, of heel snel boos en je merkt dat het moeite heeft zich veilig te voelen zonder jullie. Tussen jou en je partner gaat het ook niet van een leien dakje, want jullie zijn allebei moe en misschien zelfs te uitgeput om ‘ook nog eens’ aandacht aan de ander te geven. Ondertussen gaat het leven gewoon door en draai je in de overlevingsstand op volle toeren.

Kortom, er is in jullie gezin veel spanning, onrust en verdriet en je voelt aan alles dat dit niet ten goede komt aan jou en je kindje.

HERKEN JE DIT?

Dan is een Magische MuziekSessie zeker iets voor jou en je kindje!

HOE ZOU HET ZIJN ALS: 

 • jij en je kindje (of gezin!) kunnen genieten van het leven, ondanks de extra zorgen

 • je samen met je kindje kunt ontspannen, als geheeld wordt wat geheeld mag worden en als jullie weer helemaal kunnen opladen met nieuwe energie

 • jij en je kindje weer vol de (HART)Verbinding met elkaar kunnen voelen, op een lichte, speelse en magische manier, ondanks de spanning of extra zorgen die nu eenmaal gepaard gaan met de situatie waarin jullie ongewenst terecht zijn gekomen

 • je kindje zich hierdoor (weer) veilig voelt en jij vanuit zelfvertrouwen en intuïtie het moederschap aan gaat  

“Wat ik zo mooi vond aan de Magische MuziekSessies is dat Fabrina haarfijn ziet en voelt wat beter en/of anders kan. Ik heb goede en bruikbare tips meegekregen en het hoeven geen grote veranderingen te zijn. De kleinste aanpassingen werken al! 

– moeder van I. – 3 jaar oud

Hoe zou het zijn als jij en je kindje weer kunnen STRALEN?

>> JA, DAT WIL IK! <<

DAN HEB IK GOED NIEUWS VOOR JE, WANT DAT KAN!
Tijdens een eerste (face-to-face of online) GRATIS Inzichtsessie, luister ik naar jouw verhaal op een manier die helderheid en licht brengt in jullie situatie. Aan de hand hiervan maak ik een passend aanbod, helemaal op maat gemaakt voor jou en je kindje. Dit doe ik enerzijds intuïtief, en tegelijkertijd altijd onderbouwd met kennis en ervaring, zodat alles gericht is op de behoeften van jou en je kindje!

Hoe fijn is dat? 

De ene Magische MuziekSessie is de andere niet. Daarom is het lastig te vertellen hoe een Magische MuziekSessie er precies uitziet. Er zijn wel een aantal vaste werkvormen die ik toepas.

Zo luister ik eerst naar jullie verhaal (ook als je kindje nog niet kan praten, ik stem me af op de energie van jullie beiden). Aan de hand van dit verhaal, kies ik een werkvorm:

 • samen luisteren naar een – voor jullie – bijzonder lied

 • een korte ontspanningsoefening

 • intuïtief piano/gitaarspel

 • een Magisch VerbindingsSpel

 • samen liedjes zingen (bijv. een rustig slaapliedje wanneer jouw kindje moeite heeft om te slapen of juist een heel gek en vrolijk lied, omdat jouw kindje zich bozig voelt)

Welke werkvorm ik ook kies: ik neem je kindje en jou mee op reis naar een wereld waarin alle ruimte is voor jullie samen om te luisteren, te ontspannen, te spelen en elkaar vanuit Licht, Verbinding en Magie te ontmoeten.

EEN MAGISCHE MUZIEKSESSIE IN HET KORT

 • ontspanning, plezier en geluk in Verbinding met je kindje

 • nieuwe (creatieve) ideeën en veel inspiratie om thuis mee aan de slag te gaan, om de spanning te kunnen blijven ontladen

 • veiligheid en geborgenheid voor je kindje en jou als moeder

 • zachte Liefde en quality-time samen

 • heling waar nodig

 • magie & speelsheid als positief lichtpuntje in zware ‘kop-vol-zorgen’ dagen

EN DAARDOOR

 • voelt jouw kindje zich meer ontspannen en beter in zijn vel

 • heb jij een beter idee wat de spanning-signalen van je kind zijn én weet je hoe je deze spanning samen met je kindje kunt ontladen

 • durf jij veel meer (ontspannen en vol zelfvertrouwen) te handelen vanuit je hart & intuïtie, omdat jij en je kindje elkaar beter aanvoelen

 • zal er in jullie gezinsleven meer en meer rust & plezier ontstaan

 • stralen jij en je kind weer vanuit jullie eigen Innerlijke Kracht!

>> IK WIL GRAAG EEN INZICHTSESSIE BOEKEN, WANT DIT IS WAT VOOR ONS! <<

HOUD HIER REKENING MEE

Een Magische MuziekSessie is geen quickfix voor een probleem. Wanneer je alleen tijdens de sessies de verbinding met je kindje probeert te maken, dan zal dit geen effect hebben op de lange termijn. Het is het beste voor je kindje (en eventueel andere kinderen in je gezin) dat je ook thuis gericht aan de slag gaat met de speciaal voor jullie afgestemde Liedjes en VerbindingsSpellen. Juist dán zul je merken hoeveel impact de Magische MuziekSessies zullen hebben, voor het hele gezin!

>> IK WIL GRAAG MET MIJN GEZIN AAN DE SLAG! <<

Heel graag zie ik je tijdens een Magische MuziekSessie, of een GRATIS InzichtSessie.

Veel liefs,

Fabrina