KnuffelConcert

EEN FIJN MOMENTJE SAMEN

Het leek je zo geweldig: samen met je partner en je lieve kindje genieten van het leven. In rust, met aandacht voor elkaar en veel plezier in je gezin. 

Helaas liep alles anders en je merkt dat je gezinssituatie verre van ideaal is. Jullie zijn vaak op pad naar (medisch) specialisten, je kindje is onrustig, huilt veel of snel, er is weinig tijd voor leuke dingen. Jij en je partner zijn kortaf en prikkelbaar naar elkaar door slapeloze nachten, extra zorgen en drukke dagen. Je hebt behoefte aan ontspanning voor jezelf maar vooral voor je kindje.

Je wilt weer eens lekker lachen en je kindje vanuit plezier en liefde ontmoeten. En het liefst met andere moeders en hun kindje die ook deze extra zorgen hebben, want je voelt je nu soms alleen in jullie bijzondere situatie.

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

Dan zijn de KnuffelConcerten zeker iets voor jou en je kindje! 

HOE ZOU HET ZIJN ALS:

  • je even je zorgen vergeet en jij en je kindje weer heerlijk samen kunnen ontspannen

  • je plezier ervaart met je kindje, waardoor je vanuit liefde en geluk Verbinding maakt met elkaar

  • je een mooie en plezierige herinnering maakt waar jullie beiden glimlachend op terug kunnen kijken

  • je andere moeders ontmoet die jouw extra zorgen maar al te goed begrijpen en jij je niet alleen hoeft te voelen

“Hij heeft de laatste tijd veel moeite om rustig in slaap te vallen, maar toen hij de gitaar hoorde met jouw stem erbij, zag ik zijn oogjes langzaam dichtvallen.”

moeder van J. – 6 maanden oud

>> JA, DIT WIL IK!<< 

DAN HEB IK GOED NIEUWS VOOR JE! 

Een aantal keer per jaar organiseer ik een KnuffelConcert voor jou en je kindje, helemaal gericht op ontspanning, plezier en Verbinding met elkaar. Liedjes, verhaaltjes en vrolijke spelletjes die magie brengen in je leven. Zodat jij en je kindje een momentje samen hebben om te ontspannen en je vanuit deze ontspanning een fijne herinnering samen maakt. 

Daarbij is er ruimte om vragen te stellen over bijvoorbeeld spanning of angsten bij je kindje (en jezelf ;)) en geef ik tips hoe je dit zou kunnen herkennen. En natuurlijk kun je kennismaken met de andere moeders en je verhaal delen, mocht je hier behoefte aan hebben. 

“Superfijn om zo samen te zingen! Echt een momentje van ons twee, heerlijk, ik kom helemaal bij!”

moeder van E. – 1,5 jaar oud

KORTOM: de KnuffelConcerten zijn heerlijk ontspannen momenten voor jou en je kindje, waarin jullie samen kunnen bijkomen van alle hectiek! 

>> JA, IK BEN ER GRAAG EEN KEERTJE BIJ! <<

EERSTVOLGENDE KEER:

15 januari 2020
Inloop 9.30, start concerten 9.45
tot ongeveer 10.30
locatie: in Wijchen, vlakbij Nijmegen

>>IK MELD ME AAN<<

Liever 1-op-1 met jouw kindje ontspannen? Boek dan een GRATIS InzichtSessie van 30 minuten, waarin ik naar jouw verhaal luister en met je mee kijk, en daarbij een Magisch VerbindingsSpel met je deel, afgestemd op de behoefte van jouw gezin. Zodat er al meteen meer Licht, Verbinding en Magie mag ontstaan. 

Of download mijn GRATIS e-book met 5 Magische VerbindingsSpellen voor thuis om te ontspannen en verbinding te maken met je kindje!