InzichtSessie

Voelt het gezinsleven op dit moment even als ‘teveel’, door alle extra (medische) zorgen in het gezin? En heb je met je kindje behoefte aan Licht, Ontspanning en Verbinding? Laten we dan tijdens een gratis sessie samen kijken op welke manier ik jullie dit kan geven.

Waarom deze InzichtSessie?

Bewust tijd nemen om te ontspannen is een lastig iets. Ik weet er alles van. In onze meest heftige ziekenhuisperiode hield ik mijn hoofd trots boven water, ik was positief ingesteld en probeerde zo goed mogelijk alles draaiende te houden. Ik ging door, door en door zodat iedereen zich goed kon voelen, behalve… ik zelf.

Je voelt het misschien al aankomen, maar dit werkte me op een gegeven moment tegen. Het opzij zetten van mijn eigen verlangen naar een beetje rust en ontspanning, kwam als een boomerang in mijn gezicht terug toen alles in rustiger vaarwater kwam. Ik had té lang té veel zorgen gehad die ik té weinig had afgevoerd.

Soms denk ik daarom weleens: had ik toen maar iemand ontmoet, die me had kunnen vertellen hoe belangrijk het is om tussendoor goed te Ontspannen en te Verbinden met je hart. Om tijd te nemen voor jezelf en vooral ook met elkaar als gezin. Iemand die me die ontspanning kon bieden en tegelijk kon helen.

Samen STRALEN! 

Laat mij deze persoon zijn voor jou!

Tijdens de InzichtSessie luister ik naar jouw verhaal. Kijk ik met je mee of er dingen zijn die je nú al kunt doen om meteen meer ontspanning te brengen. Omdat ik weet hoe belangrijk het is om met elkaar te ontladen en nieuwe energie op te doen. Fijne herinneringen te maken, naast alle zorgen. Heling krijgen waar nodig, om samen als gezin weer te STRALEN!

Ik ontmoet je graag tijdens de (online) InzichtSessie van 30 minuten.

Veel liefs,

Fabrina 

BOEK HIER JOUW GRATIS INZICHTSESSIE!