Ebook met 5 Verbindingsspellen

Asjeblieft, 5 Magische Verbindingsspellen voor jou en je kindje om samen te ontspannen!

Ik wil graag de Verbindingsspellen ontvangen en uitproberen met mijn kindje!HERKEN JE DIT?

Je kind:

* Huilt veel en overmatig. Ook ’s nachts.
* Heeft woede-aanvallen.
* Is prikkelbaar.
* Eet en slaapt slecht.
* Is extreem verlegen en aanhankelijk óf zegt juist te pas en te onpas gemene dingen.

Grote kans dat jouw kind veel spanning en stress ervaart!


JA, IK WIL 5 MAGISCHE VERBINDINGSSPELLEN OM MIJN KIND WEER TE LATEN STRALEN! 


VAN OVERLEVEN NAAR STRALEN
Als (zieken)HUISMOEDER  van 2 creatieve en sensitieve kinderen, heb ik jaren in de overlevingsstand gestaan: wekelijkse bezoekjes aan het ziekenhuis, operaties, spoedopnames, en tussendoor moest er ook nog wat gewerkt worden en oh ja, als er boodschappen in huis waren, dan was dat ook heel erg fijn.

Na een tijd haalde de stress én alle extra zorgen mij in en ik raakte overspannen en uitgeblust. En niet alleen ik had last van deze zware periode: de oudste had als baby last van woede-aanvallen, sliep slecht, huilde heel de dag door en vertoonde later als peuter al tekenen van faalangst. Ook bij de jongste zien we de woede-aanvallen, gevolgd door verdrietig huilen en de faalangst al de kop op steken.


DAAR KUNNEN DEZE 5 MAGISCHE VERBINDINGSSPELLEN IETS AAN VERANDEREN! 


ZINGEN EN ONTSPANNEN
De keren dat ik voor de kinderen liedjes ging zingen, bijvoorbeeld na een ziekenhuisbezoek, merkte ik dat er zoveel ontspanning en rust in het gezin kwam. Ook andere (creatieve) spelletjes werkten heel helend en stress-ontladend. Slapen ging overdag beter, woede-aanvallen kon ik zachter maken door rustig te kroelen en te zingen, en het maakte ons in het algemeen allemaal veel vrolijker!

DAT GUN IK IEDER GEZIN DIE TE MAKEN HEEFT MET EXTRA (MEDISCHE) ZORGEN! 

Daarom deel ik graag in dit GRATIS e-book mijn 5 Magische Verbindingsspellen die mij hebben geholpen om meer rust en ontspanning in het gezin te brengen. De Magische Verbindingsspellen brachten ons liefde, plezier en verbinding. Het maakte dat we konden ontladen na een hectische dag. En het bracht ons dichter bij elkaar.

WIL JIJ OOK EEN LIEFDEVOLLE VERBINDING MET JE KINDJE? 

Vraag dan hier het GRATIS ebook aan en begin meteen met ontspannen!

Veel liefs, Fabrina