Cadeautje 🤩🤩🤩

Lieve moeder, lieve vader,

Het ouderschap brengt veel met zich mee en soms kan dit heel erg overweldigend zijn. Dingen lopen anders dan je je het had voorgesteld: je maakt je misschien extra zorgen om de gezondheid van je kind of je voelt je vaak moe en hierdoor gespannen, en je vraagt je regelmatig af waar die tijd is gebleven dat alles zo heerlijk vanuit rust en ontspanning ging.

Als jij jezelf hierin herkent, dan is het KnuffelConcert misschien wel iets voor jou en je kind!

<<JA, ik meld mij aan voor het KnuffelConcert!>>

Woensdag 25 september geef ik in Alverna/Wijchen een KnuffelConcert voor ouders en hun kind (0-3jaar) waarin we liedjes zingen, dansen, lachen en een nieuw vriendje ontmoeten. Ik verklap nog niks, maar hij is heel zacht en kan supergoed… ssssslissen. Op instrumenten kunnen we dat heel goed nadoen 🙂

Ook krijgen jullie aan het einde van het KnuffelConcert een mooi geschenkflesje, met daarin kleurrijke edelsteentjes die ondersteunend werken ter ontspanning, en toegang tot een besloten online omgeving met hierin de liedjes die we tijdens het KnuffelConcert hebben gezongen en de Verbindingsspellen erbij. Zodat jullie thuis nog veel kunnen zingen en dansen!

<<JA, ik meld mij aan voor het KnuffelConcert!>>

Omdat ik houd van cadeautjes geven, doe ik via dit berichtje een leuke verrassing. Wanneer je je aanmeldt vóór vrijdag 20 september, betaal je €14,95 in plaats van €17,50!

Ook ontvang je naast de ondersteunende edelsteentjes en online toegang tot de liedjes, een OntspanningsMeditatie + LiedHealing, ter ontspanning voor jou als ouder. Omdat het ouderschap nu eenmaal pittig is en je wel wat ontspanning kunt gebruiken!

Wil je meer weten over het Knuffelconcert, kijk dan even op de website 🤩

En heel graag hoor ik voor vrijdag of je erbij bent!

Veel liefs,

Fabrina

<<JA, ik meld mij aan voor het KnuffelConcert!>>


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s